Umurbey İlkokulu

Vizyon: Güzel yurdumuzu çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne taşıyacak, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, Özgür ve özgün düşünen , Yaratıcı, sorun çözen, Kendine güvenen, yetenekleri doğrultusunda gelişmiş, Çalışkan, hoşgörülü, ahlaki değer ve insani erdemlere sahip Bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencilerimizi Öğrenmeyi öğrenen, Sorun çözen, Sahip olduğu yetenek ve potansiyeli geliştiren ve kullanan Kendine güvenen, Geleceğin Dünyasında, başarılı ve mutlu olmak için gerekli Yetenek ve donanıma sahip Bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ K219 STRATEJİK ORTAKLIK PROJEMİZİ UYGULUYORUZ.

WEB - https://umurbeyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - UMURBEY BELDESİ UMURBEY MERKEZ MAH. ATATÜRK CAD. NO 4 İÇ KAPI NO 1 LAPSEKİ / ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ÇANAKKALE´YE 25 KM LAPSEKİ´YE 15 KM